Αρχική » , , , , » ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ


Καταργήθηκε και τέθηκε ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ η παλιά Διαδικτυακή Πύλη (https://portal.gsis.gr/portal/page/portal/SYNTMIST/Content/Syntaxeis) του ΓΛΚ σχετικά με την ενημέρωση των συνταξιούχων-αποστράτων, για τις  ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

Τη νέα διασύνδεση μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ: http://www.minfin.gr/web/31341/home και για να δείτε τα μηνιαία ενημερωτικά σύνταξης σας πρέπει να επιλέξετε το πεδίο (από την αριστερή πλευρά) ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ (ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ):


Επίσης για πιο σύντομα (όπως και παλαιότερα) μπορείτε να εισέλθετε απευθείας ΕΔΩ πληκτρολογώντας τον κωδικό πρόσβασης μοναδικής σύνδεσης (κωδικός πρόσβασης στο TAXISNET: Όνομα χρήστη/username - Κωδικός πρόσβασης/password) (ΦΩΤΟ 2):


επιλέγετε το πεδίο Μηνιαίο Ενημερωτικό Σημείωμα (ΦΩΤΟ 3):


και τέλος (ΦΩΤΟ 4), επιλέγετε το έτος - μήνα για το οποίο ενδιαφέρεστε να λάβετε γνώση [ΠΡΟΣΟΧΗ, στην πρόταση που εμφανίζεται: «Επιλέξτε Σύνταξη για εμφάνιση», θα πρέπει από κάτω ακριβώς, να κλικάρετε την κουκίδα, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η επιλογή «εμφάνιση» (ΦΩΤΟ 4)]:




4 Post a Comment:

  1. ΑΥΤΟΙ 'ΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΦΕΒ 2017....ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΕΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Akολουθω τις υποδειξεις του εντυπου και ζητω την ε,φανιση και εκτυπωση του μηνιαιου ενημερωτικου μου σημειωματος συνταξης μηνος Ιανουαριου και Βεβρουαριου 2019 αλλα ουτε καν εμφανιζεται.Τι συμβαινει και που ενδεχομενως κανω λαθος;Νομιζω οτι η ισχυουσα κατασταση ενημερωσης του 2018 ητο απλη και συντομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου πλέον από το 2019 τα ενημερωτικά συντάξεων θα βγαίνουν από τον ΕΦΚΑ στο site του: https://www.efka.gov.gr/el. Όμως ακόμη δεν έχουν αναρτηθεί, για λόγο άγνωστο, ούτε του ΙΑΝ και ΦΕΒ 2019.

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ μου πλέον από το 2019 τα ενημερωτικά συντάξεων θα βγαίνουν από τον ΕΦΚΑ στο site του: https://www.efka.gov.gr/el. Όμως ακόμη δεν έχουν αναρτηθεί, για λόγο άγνωστο, ούτε του ΙΑΝ και ΦΕΒ 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ