Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Τακτικές Κρίσεις Σμηνάρχων 2014-15

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 309/14-3-14 τεύχος Γ’, το Ανώτατο Αεροπορικό Συμβούλιο Κρίσεων, κατά τις τακτικές κρίσεις έτους 2014-15 έκρινε τους Σμήναρχους Π.Α. 2014-15. Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση:

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό, από τους ιπταμένους και τους μηχανικούς δεν έφυγε κανένας!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια παρέα είναι όλοι οι ιπτάμενοι και οι μηχανικοί, μόνο τελικά στο ΣΞ επικρατεί πλήρης αξιοκρατία, χωρίς παρέες και γνωριμίες αλλά ούτε και πολιτικές παρεμβάσεις @@@@@@@@@@@@@@

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι έχουν ιδρύσει «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» εξυπηρέτησης πολιτικών συμφερόντων και όχι μόνο.

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή προσβλητικά ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο ψευδώνυμο ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.