Αρχική » , , , , , » Και νέες διεκδικήσεις εγείρονται, μετά την απόφαση του ΣτΕ

Και νέες διεκδικήσεις εγείρονται, μετά την απόφαση του ΣτΕ

Τα παρεπόμενα της αποφάσεως για την αντισυνταγματικότητα των διπλών περικοπών των Στρατιωτικών και εφόσον έχει κριθεί αντισυνταγματική και η μείωση του βασικού μισθού του Ανθυπολοχαγού (καθώς και των νέων μειωμένων συντελεστών της μισθοδοσίας,θα χρειαστεί να... τα εξετάσουν σοβαρά και τα Μετοχικά μας Ταμεία, καθόσον θα βρεθούν αντιμέτωπα, ενώπιον παρομοίων ενστάσεων/προσφυγών.

Συγκεκριμένα, όσα στελέχη αποστρατεύθηκαν μετά την ισχύ του περιβόητου πλέον νόμου 4093/2012 και ειδαν το εφάπαξ τους να καταβάλλεται μειωμένο, ένεκα του νέου μισθολογίου, αυτονόητο είναι πως θα διεκδικήσουν πλέον τις διαφορές, παρόλο που τα Μετοχικά Ταμεία ενεργώντας νομοτύπως και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη νομοθεσία τους,κατέβαλαν τα βοηθήματα αυτά, σύμφωνα με τις αποδοχές των στελεχών αυτών, κατά την τελευταία ημέρα που ευρίσκοντο στην ενέργεια (με βάση το Φύλλο Διακοπής Μισθοδοσίας).

(apofoitoissas.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ
-->