Αρχική » , , , » Εξετάζονται τρόποι διάσωσης των Μετοχικών Ταμείων των Ε.Δ.

Εξετάζονται τρόποι διάσωσης των Μετοχικών Ταμείων των Ε.Δ.

Πιστωτική κάρτα για στρατιωτικούς και μέρος των χρημάτων από τις απαλλαγές

Τρόπους προκειμένου να σωθεί το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, προκειμένου αυτό να εξέλθει από τη σημερινή εξαιρετικά δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιπέσει, και να συνεχίσει να προσφέρει τα όποια μερίσματα στους δικαιούχους, αναζητά το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, ενώ... η δικαστική διερεύνηση της υποθέσεως για τη σημερινή κατάντια του Μ.Τ.Σ. συνεχίζεται από την αρμόδια δικαστική λειτουργό.

Ο αρμόδιος Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Θανάσης Δαβάκης μιλώντας σήμερα με τους στρατιωτικούς συντάκτες και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αφού αρχικώς διευκρίνισε ότι το πρόβλημα σήμερα δεν είναι για όλα τα Μετοχικά Ταμεία αλλά μόνο για το Μ.Τ.Σ., πρόσθεσε ότι μελετώνται πρακτικές λύσεις που θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση, αναφέροντας χαρακτηριστικώς δύο παραδείγματα «που μελετώνται»!

Πρώτο, ένα ερώτημα που έχει υποβληθεί προς την αρμόδια Γενική Διεύθυνση Οικονομικού Σχεδιασμού (ΓΔΟΣΥ) του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης προκειμένου να έλθει σε επαφή με τράπεζες για την έκδοση πιστωτικής κάρτας για τους στρατιωτικούς, μέρος από τα κέρδη της οποίας θα πηγαίνει υπέρ των Μετοχικών Ταμείων.

Δεύτερο, εξετάζεται το ενδεχόμενο όπως τμήμα των χρημάτων που προέρχονται από την εξαγορά θητείας κάποιων κατηγοριών πολιτών, θα κατευθύνονται επίσης προς τον ίδιο σκοπό.

Γεγονός είναι ότι αν και ο ΥΦΕΘΑ δεν θέλησε να «ανοίξει τα χαρτιά» του επί του θέματος και ήταν εξαιρετικά φειδωλός, αυτό που τόνισε ήταν ότι «εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σημερινή άσχημη κατάσταση».

(parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ.)

2 σχόλια:

  1. ΠΤΑΝ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΒΕΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΤΣ ,ΟΙ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΔΕΣ Σ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΑΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ,ΑΝΩ ΟΙ ΠΤΕΡΑΡΧΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΤΑΡΧΗΔΕΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΔΙ .ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ Τ' Α.....ΜΑΣ. ΑΝΤΙ ΤΟ ΣΕΕΘΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΛΕΙΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗΔΕΣ. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά όλοι ήσαν αθώοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ
-->