Αρχική » , , » Πάτρα: Το ΚΕΤΧ επισκέφθηκε ο Διευθυντής Τεχνικού του ΓΕΣ

Πάτρα: Το ΚΕΤΧ επισκέφθηκε ο Διευθυντής Τεχνικού του ΓΕΣ

Συνάντηση και με τους πολιτικούς υπαλλήλους
Τι είπε για το μέλλον του στρατοπέδου

Επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 24/01/2014 το ΚΕΤΧ στην Πάτρα ο Δντης ΔΤΧ/ΓΕΣ Ταξίαρχος Νείλος Χοσάδας, στα πλαίσια των επισκέψεών του σε όλες τις μονάδες του Τεχνικού στην ελληνική επικράτεια. Αρχικά ενημερώθηκε για... τις δραστηριότητες του Κέντρου Εκπαίδευσης και στη συνέχεια επιθεώρησε τους χώρους των Σχολείων, όπου εκπαιδεύονται οι στρατιώτες και τα στελέχη του στρατού.

Ακολούθησαν ενημερωτικές συναντήσεις με στρατιωτικό & πολιτικό προσωπικό, όπου εκτός από ευχές για το νέο χρόνο, επαναβεβαίωσε ότι η παραμονή και η συνέχιση της λειτουργίας του ΚΕΤΧ στην Πάτρα για τη Διεύθυνση Τεχνικού είναι αδιαπραγμάτευτη, και ότι ήδη έχουν αρχίσει να αποδίδουν οι προσπάθειες, που γίνονται για αύξηση των εκπαιδευομένων στο Κέντρο, παρόλο που κάποιες δραστηριότητες που δεν ελέγχονται από το Τεχνικό μπορεί να κλείνουν (π.χ. αρτοποιείο στο Ρηγανόκαμπο).

Οι προσπάθειες αυτές θα συνεχιστούν και θα ενισχυθούν στο μέλλον, καθώς αποτελεί κοινό στόχο όλου του Τεχνικού Σώματος η αναβάθμιση της «μητέρας μονάδας» του Τεχνικού, που είναι το ΚΕΤΧ.

Σε σύντομη συνάντησή του με το Δ.Σ. του Συλλόγου των Υπαλλήλων ΥΕΘΑ μετέφερε την αισιοδοξία του ότι το μέλλον του ΚΕΤΧ διαγράφεται ευοίωνο, και ζήτησε έντονη προσπάθεια και συστράτευση όλων στην αποτελεσματική εκτέλεση των εργασιών της μονάδας και επιφυλακή για αποτροπή τυχόν απροβλέπτων εξελίξεων.

(Ε.Σ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ
-->