Αρχική » , , , , » Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα «Οι Ειδικές Επιχειρήσεις στο σύγχρονο Στρατηγικό Περιβάλλον» (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα «Οι Ειδικές Επιχειρήσεις στο σύγχρονο Στρατηγικό Περιβάλλον» (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Οι ειδικές επιχειρήσεις στο επίκεντρο των στρατιωτικών επιχειρήσεων

Η διαπίστωση ότι οι Ειδικές Επιχειρήσεις βρίσκονται στο επίκεντρο των σύγχρονων στρατιωτικών επιχειρήσεων τόσο σε περίοδο πολέμου και κρίσεων, όσο και αντίστοιχων ανθρωπιστικού χαρακτήρος προέκυψε από τη σχετική ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, με... τίτλο: «Οι Ειδικές Επιχειρήσεις στο σύγχρονο Στρατηγικό Περιβάλλον».

Η Ημερίδα, η οποία διοργανώθηκε από την Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) του ΓΕΕΘΑ, είχε ως σκοπό την ανάδειξη της σπουδαιότητας των Ειδικών Επιχειρήσεων, καθώς και τις μελλοντικές εξελίξεις αυτών στο σύγχρονο Στρατηγικό Περιβάλλον και όλοι οι ομιλητές ήταν ειδικοί και πολύ υψηλού επιπέδου, κυρίως αξιωματικοί όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, και ειδικοί επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία, υψηλό βαθμό γνώσεων και επαγγελματικής καταρτίσεως και οι απόψεις που διατυπώθηκαν εξαιρετικώς ενδιαφέρουσες.

Ιδιαιτέρως θετική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι μεταξύ των ομιλητών ήταν και οι Διοικητές επιλέκτων μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων όλων των Κλάδων, οι οποίοι με επιστημονική πληρότητα, διατύπωσαν θέσεις, απόψεις και κρίσεις επί αντικειμένων της αμέσου ευθύνης των που όμως είναι άγνωστα σε πολύ κόσμο.

Αναπτύχθηκαν θέματα όπως:

«Σύγχρονο Στρατηγικό Περιβάλλον στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο» με ομιλητή τον Υποστράτηγο ε.α. Δρ. Ιωάννη Παρίση.

«Παράγοντες διαμόρφωσης σύγχρονου Επιχειρησιακού Περιβάλλοντος στην περιοχή των Βαλκανίων», με ομιλητή τον Φαίδωνα Κυδωνιάτη.

«Διεθνείς επεμβάσεις στο μέλλον και ο ρόλος των ναυτικών επιχειρήσεων στην περιοχή μας», με ομιλήτρια τη Δρ. Μαρίνα Σκορδέλη.

«Χερσαίες Ειδικές Επιχειρήσεις στο Σύγχρονο Στρατηγικό Περιβάλλον» με τον Ταγματάρχη (ΠΖ) Αριστείδη Τσουκαλά.

«Ναυτικές Ειδικές Επιχειρήσεις στο Σύγχρονο Στρατηγικό Περιβάλλον» με τον Πλοίαρχο Χαράλαμπο Ζησιμόπουλο ΠΝ.

«Αεροπορικές Ειδικές Επιχειρήσεις στο Σύγχρονο Στρατηγικό Περιβάλλον», με τον Αντισμήναρχο (Ι) Ιωάννη Οικονομίδη.

«Επιχειρήσεις Ναυτικής Αποτροπής» με τον Αρχιπλοίαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ.

«Οι επιχειρησιακή αξία των επεξεργασμένων πληροφοριών στη διαδικασία λήψης απόφασης» με τον Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Νικόλαο Γιαννόπουλο.

«Η ανάγκη για Διακλαδικότητα, Διαλειτουργικότητα, Διασυνδεσιμότητα των Υπηρεσιών στις σύγχρονες Ειδικές Επιχειρήσεις», με τον Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Μιχαήλ Πλουμή.

«Νομικές παράμετροι των Ειδικών Επιχειρήσεων με έμφαση στις επιχειρήσεις στη θάλασσα» της Αντισυνταγματάρχου (ΣΣΝΣ) Ευαγγελίας Σιότροπου.

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(parapolitika.gr - Λ.Σ.Μ. - geetha.mil.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ
-->