Αρχική » , , » Ενημέρωση τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών από τον Αβραμόπουλο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ενημέρωση τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών από τον Αβραμόπουλο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο ΓΕΕΘΑ σήμερα το μεσημέρι

Γέμισε ακριβά αυτοκίνητα ο χώρος μπροστά από την κεντρική είσοδο του ΓΕΣ με τα σκαλάκια, ενώ στρώθηκε και κόκκινο χαλί για την υποδοχή των 28 συνολικώς τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι, οι οποίοι πήγαν στο υπουργείο μετά από... σχετική πρόσκληση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Η ενημέρωση της αντιπροσωπείας της Ενώσεώς τους πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα του ΓΕΕΘΑ, από επιτελείς του ΓΕΕΘΑ, παρουσία και του Αρχηγού Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου και των άλλων αρχηγών, και όπως έγινε γνωστό αφορούσε τρέχοντα θέματα του ΥΠΕΘΑ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι κάποια στιγμή ο Δ. Αβραμόπουλος ζήτησε συγνώμη και έφυγε για τη Βουλή όπου και ψήφισε στην κρίσιμη ψηφοφορία για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και μετά επέστρεψε αμέσως στην αίθουσα, όπου συνεχιζόταν η ενημέρωση των τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών.

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(parapolitika.gr - Λ.Σ.Μ. - mod.mil.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ
-->