Αρχική » , , , , » Γιατί η Σχολή Αστυφυλάκων δεν είναι στο μηχανογραφικό των Πανελληνίων;

Γιατί η Σχολή Αστυφυλάκων δεν είναι στο μηχανογραφικό των Πανελληνίων;

Γιατί η Σχολή Αστυφυλάκων δεν δέχεται εισακτέους, εν αντιθέσει με όλες τις Στρατιωτικές Σχολές που λειτουργούν κανονικά;

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης (Σ.Κ.Α.Υ.) θέτει κάποια εύλογα ερωτήματα στην Πολιτεία και επιθυμεί... την ενημέρωση της ελληνικής κοινής γνώμης. Ενώ η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί, ενώ στα σύνορα έχουν μετακινηθεί εκατοντάδες αστυνομικοί με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στις περιοχές από τις οποίες αποσπάστηκαν, ενώ οι συγκεντρώσεις-πορείες κατά της Μνημονιακής Πολιτικής πολλαπλασιάστηκαν και ενώ υπάρχουν χιλιάδες κενές οργανικές θέσεις στον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας, δυστυχώς η Αστυνομία δεν ενισχύεται με νέους αστυνομικούς για δύο (2) έτη.

Από την άλλη, όμως, όλες οι Στρατιωτικές Σχολές λειτουργούν κανονικά, απλά έχουν μειωθεί σε μικρά ποσοστά οι αριθμοί εισακτέων σ’ αυτές. Γιατί επιλέχτηκε αυτή η άδικη διάκριση; Τί σκοπιμότητα υπάρχει;

Όπως εξάλλου παρατηρήσαμε την προηγούμενη χρονιά τα άλλα δύο Σώματα Ασφαλείας, το Λιμενικό και η Πυροσβεστική, δέχτηκαν εισακτέους στις σχολές τους προκειμένου να ενισχυθούν στο έργο τους, γιατί και αυτά τα Σώματα έχουν πολλές κενές θέσεις.

Η Αστυνομία, όμως, έχει το βασικό και καθοριστικό ρόλο στην εσωτερική ασφάλεια της χώρας, στην προστασία της έννομης τάξης και την αντιμετώπιση τη εγκληματικότητας, στοιχεία καθοριστικά που πηγαίνουν σε συνδυασμό και με την λεγόμενη ανάπτυξη, αφού ανάπτυξη χωρίς ασφάλεια, δεν υπάρχει.

Η Σ.Κ.Α.Υ. προτείνει την κατάργηση της σχετικής Κ.Υ.Α. που έκλεισε τη Σχολή για δύο έτη και την άμεση επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων με την εισαγωγή της στο φετινό μηχανογραφικό των Πανελλαδικών Εξετάσεων, με ικανοποιητικό αριθμό εισακτέων.

Όλοι οι πολίτες επιθυμούν περισσότερη αστυνόμευση. Η Κυβέρνηση πρέπει άμεσα να πάρει ανάλογα μέτρα και να επιλύσει τα πολλά προβλήματα των Υπηρεσιών μας..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ.

(skaythess.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ
-->