Αρχική » , , , , , , » Ο Δαβάκης επισκέφθηκε τη Σχολή Μηχανικού και το 747 ETMX (19 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Δαβάκης επισκέφθηκε τη Σχολή Μηχανικού και το 747 ETMX (19 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Μονάδα αυτή είναι σε ετοιμότητα για να επέμβει επικουρικά στην Κεφαλονιά αν ζητηθεί

Τις πολλαπλές δραστηριότητες σε ειρήνη και πόλεμο της Σχολής Μηχανικού και ιδιαιτέρως του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού (747 ΕΤΜΧ) είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Θανάσης Δαβάκης, ο οποίος για το σκοπό αυτό... μετέβη χθες στην έδρα τους, στο Λουτράκι Κορινθίας.

Ο ΥΦΕΘΑ συνοδευόταν από τον Α΄ Υπαρχηγό του ΓΕΣ Αντιστράτηγο Ιωάννη Ηλιόπουλο και τον Διευθυντή της Διευθύνσεως Μηχανικού του ΓΕΣ, Υποστράτηγο Νικόλαο Μανούρη, και, μεταξύ άλλων, είδε τις επιχειρησιακές δυνατότητες του 747 ΕΤΜΧ που είναι σε ετοιμότητα αμέσου επεμβάσεως αν απαιτηθεί και ζητηθεί για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.

Στο πλαίσιο της επιδείξεως παρακολούθησε από το προσωπικό της ΣΜΧ - ΤΕΝΞ όσο και του 747 ΕΤΜΧ: επεισόδιο εξουδετερώσεως αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού (EOD), διάσωση στο πεδίο της μάχης, κατασκευή σχεδίας RIBBON για τη μεταφορά προσωπικού, υλικών και μέσων, καθώς επίσης και επεισόδιο ερεύνης και διασώσεως προσωπικού σε κατοικημένες περιοχές.

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(parapolitika.gr - Λ.Σ.Μ. - army.gr)

2 σχόλια:

  1. Οι πολιτικάντιδες το 'χουν πιάσει το νόημα. Καλλιεργούν τζάμπα το προφίλ τους, από τα πόστα του υπουργείου άμυνας, όπου δεν υπάρχει κανένα πολιτικό κόστος. Άφθονες φωτογραφίες στις πλάτες των στρατιωτικών, οι οποίοι τρέχουν σαν παλαβοί εβδομάδες νωρίτερα, για να τα βρει όλα τέλεια η εκάστοτε υφυπουργάρα. Οι αποδοχές των στρατιωτικών σε επίπεδα εξαθλίωσης και η ζωή τους στα τάρταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φταίμε και εμείς!! Τολμάει κανείς ή μάλλον όλοι μαζί να φύγουμε με τη λήξη του ωραρίου;;;;;; ή να μην εκτελέσουμε μια διαταγή όταν αυτά που προστάζει δεν προβλέπονται;;;;;κλπ κλπ και ο νοών νοήτω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ
-->