Αρχική » , » ΔΗΛΩΣΗ - ΣΟΚ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

ΔΗΛΩΣΗ - ΣΟΚ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!


Άφωνοι έμειναν όσοι παρακολούθησαν τον δήμαρχο της Αθήνας, Γιώργο Καμίνη να αναγγέλλει την μετατροπή των στρατοπέδων της Αθήνας σε κέντρα φιλοξενίας παράνομων μεταναστών!

Σε απευθείας σύνδεση με την Πόπη Τσαπανίδου και την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καμίνης είπε ότι... «πρέπει να δημιουργηθούν σε όλη τη χώρα κέντρα κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας των μεταναστών που μπαίνουν παράνομα».

Αρχικά, ο δήμαρχος της Αθήνας έκανε λόγο για ένα στρατόπεδο, αλλά στην πορεία της συζήτησης άρχισε να μιλά για... περισσότερα από ένα, γενικώς και αορίστως!

«Εάν δεν γίνει αυτό, εάν αντιδράσουν οι τοπικές κοινωνίες, το πρόβλημα της Αθήνας δεν θα λυθεί, κι αν δεν λυθεί της Αθήνας, δεν λυθεί το πρόβλημα της χώρας», ανέφερε.

Δηλαδή, κατά τον κ. Καμίνη το πρόβλημα της χώρας θα λυθεί με το να στοιβάζει σε αστυνομικούς και στρατιωτικούς χώρους (!) τους λαθρομετανάστες, να τους ταΐζουμε, να τους ποτίζουμε και να ζούμε με τον τρόμο των ασθενειών που πολλοί κουβαλούν λόγω συνθηκών διαβίωσης, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες δεν έχουν περίθαλψη και χιλιάδες άλλα ελληνόπουλα είναι ανεμβολίαστα. Συγχαρητήρια...

(makeleio.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ
-->