Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ Ε.Δ.;


Για τους εισακτέους στις Στρατιωτικές Σχολές δεν έχουμε υπόψη μας άλλη ανακοίνωση εκτός από αυτή που έχει αναρτηθεί εδώ.

Οι παραπάνω πίνακες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, εκτός του ότι δεν είναι... πλήρεις [δεν ορίζουν συγκεκριμένο αριθμό θέσεων με 10%, με 90%, ειδική κατηγορία, ανά τμήμα (αφορά ΣΣΑΣ) κ.λπ.], είναι και παραπλανητικοί (τι σημαίνει αλήθεια το «ΑΡΧΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ»; Δεν έχει σχέση με τον περυσινό και προφανώς αναφέρεται σε κάποιο προηγούμενο πίνακα που τέθηκε υπό έγκριση αλλά αγνοούν οι υποψήφιοι). Επίσης, εδώ είχαμε κάνει μια ανάλυση για την μείωση των εισακτέων.

Θυμίζουμε ότι η φετινή εγκύκλιος αναγράφει στην σελ. 3: «Ο αριθμός των υποψήφιων που θα εισαχθούν στις Στρατιωτικές Σχόλες των Ενόπλων Δυνάμεων, θα ανακοινωθεί μετά την υπογραφή και δημοσίευση της Κοινής Απόφασης των Υπουργείων Άμυνας, Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών».

Επίσης, πέρυσι (17-06-2011), είχε εκδοθεί συμπληρωματική εγκύκλιος με την οποία φαινόταν ο αριθμός των υποψηφίων που εισήχθησαν στις Στρατιωτικές Σχόλες των Ε.Δ., είτε με το 10% των θέσεων, είτε με το 90% αυτών, κατά Σχολή και Τμήμα.

Ύστερα από τα παραπάνω, παρακαλούμε, όποιον γνωρίζει σχετικά, να μας ενημερώσει δεδομένου ότι πρέπει να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στην αγωνία των υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή προσβλητικά ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο ψευδώνυμο ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.