Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2010

to saradatrio (και λίγο χιούμορ!!!)

Ένας επαγγελματίας οδηγός νταλίκας διηγείται μια περιπέτεια με τη νταλίκα του.


Περισσότερα...

ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΩΝ

από ένα φίλο και πρώην συνάδελφο

Δεν υπάρχει προηγούμενο νομίζω,παρόμοιου ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, σαν αυτόν που έχει υποστεί η Πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια από τους Σλαύους γείτονες και τους ανιστόρητους υποκινητές και υποστηρικτές τους. Διαβάστε παρακάτω:


Περισσότερα...

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010

Ιστορία της Εθνικής Συνείδησης των Ελλήνων

από Παναγιώτη Κ. Δαμάσκο Δρ. Φιλοσοφίας -Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων Α. Δ/νσης Δ.Ε. Αθήνας


Περισσότερα...

Αντιδράσεις στρατιωτικών για το ασφαλιστικό

από http://www.newsit.gr/


Υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί έχουν παραιτηθεί και συνάδελφοί τους απειλούν με λευκή απεργία...Περισσότερα...

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

Όλοι στο παιχνίδι σπίλωσης των στελεχών των ΕΔ

από http://armyalert.blogspot.com
Και ο Αυτιάς στο "παιχνίδι" κατά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Στην εκπομπή του σήμερα (29-01-2010) έλεγε ότι δεν είναι δυνατόν να παίρνουν συντάξεις από τα 45 και τις γνωστές το τελευταίο διάστημα αερολογίες των δημοσιογράφων-διαμορφωτών κοινής γνώμης. Καλεσμένοι στην εκπομπή Γείτονας, Κασίμης, Βορίδης. Μούγγα και οι τρείς! Κανείς δεν λέει ότι 20 χρόνια υπηρεσίας στις ΕΔ ισοδυναμούν με 40! Υπολογίζοντας τις ώρες εργασίας σε 8ωρα. Κανείς τους δεν μιλά για τις συνθήκες εργασίας, τις ταλαιπωρίες των οικογενειών και την αναξιοκρατία! Τα λεφτά από τις εξεταστικές, τα έξοδα των γραφείων τους και όλες τις άλλες απολλαβές τους και ασε τα στελέχη να κουρέβονται. 25.000 ευρώ έκαστος για μία επιτροπή!


Περισσότερα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 2.000 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ

Σύμφωνα με σημερινό (29-01-2010) δημοσίευμα της εφημερίδας "ΣΦΗΝΑ" περισσότεροι από 2.000 αξιωματικοί των ΕΔ ετοιμάζονται να υποβάλλουν παραιτήσεις, αν θιγούν τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα. Οι υπουργοί Εργασίας Α. Λοβέρδος και ΥΠΕΘΑ Β. Βενιζέλος, με κοινή ανακοίνωση, καθησύχασαν προσωρινά τους στρατιωτικούς, αλλά το θέμα σύντομα θα επανέλθει.


Περισσότερα...

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΟ ΜΤΣ

"ΣΦΗΝΑ" 22-01-2010:


Περισσότερα...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ (ΣΤΙΣ 22-01-2010) ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΔ

"ΕΘΝΟΣ":


Περισσότερα...

ΒΓΗΚΕ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ 10%

από http://www.alfavita.gr/

Το κονδύλι των επιδομάτων κόβεται κατά 10%. Το πώς αυτό θα εφαρμοστεί σε κάθε χώρο και μισθό δεν είναι ακόμη γνωστό, σύμφωνα όμως με το Πρόγραμμα Σταθερότητας. ( http://www.mnec.gr/export/sites/mnec/el/press_office/DeltiaTypou/Documents/SGP_EL.pdf )

ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ. Οι περικοπές αυτές θα είναι μόνιμες, τουλάχιστον έως το 2013!!


Περισσότερα...

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΔΙΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΚΑΪΡΟΗ αναγραφή του ονόματος της πόλεως και στα Ελληνικά ήταν συλλογική απαίτηση των Αιγυπτίων Δημάρχων της περιοχής της Αλεξάνδρειας, προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου.Μία αιχμηρή απάντηση όχι μόνο απέναντι στους ανιστόρητους γείτονες αλλά και στους γηγενείς μας. Αλλά εδώ οι Ευρωλιγούρηδες ντρέπονται γι΄ αυτό που είναι, καταργώντας την ιστορία τους ακόμα και την γλώσσα τους. Πάλι καλά που υπάρχουν οι Αιγύπτιοι που είναι περήφανοι τουλάχιστον για τους δικούς μας προγόνους.


Περισσότερα...

100 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΣΟΚΠερισσότερα...

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΣΚΗΝΙΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Περισσότερα...

ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ....

από ένα φίλο και πρώην συνάδελφο
Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει όρια.
Ο καλύτερος τρόπος για να κρατάς το λόγο σου είναι να μην τον δίνεις.
Μην κρατάς αρνητική στάση λέγοντας: Δε θα επιτύχω, δε θα επιτύχω...


Περισσότερα...

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Email στον υπουργό Κύριο Λοβέρδο από αστυνομικό

"Email στον υπουργό Κύριο Λοβέρδο από αστυνομικό...."

"Ονομάζομαι Ζ..... Ιωάννης και είμαι ένστολος ...
Υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία και έχω 20 έτη υπηρεσίας... Ακουσα σήμερα τις δηλώσεις σας σχετικά με τους 48χρονους συνταξιούχους και για να σας διευκολύνω στο έργο σας διατίθεμαι από τώρα (είμαι 46 ετών)


Περισσότερα...

ΔΕΝ "ΣΑΡΩΣΕ" ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ...

Η ΝΔ σε σχέση με το 2004 έχασε σε απόλυτους αριθμούς 1.063.715 ψήφους εκ των οποίων: 718.606 σε διάφορα κόμματα ( 9.098 στο ΠΑΣΟΚ, 80.448 στο ΚΚΕ, 73.990 στο ΣΥΡΙΖΑ, 224.001 στους οικολόγους και 157.620 στα λοιπά) και 345.109 σε αποχή. Το ΠΑΣΟΚ σε σχέση με το 2004 πήρε σε απόλυτους αριθμούς μόλις 9.098 ψήφους. Άρα δεν σάρωσε το ΠΑΣΟΚ, ούτε "ρεύμα" είχε, αλλά συνετρίβει η ΝΔ.
Παρακάτω παραθέτω ενδεικτικά τα αποτελέσματα των Βουλευτικών εκλογών το 2004, 2007 και 2009. Τα συμπεράσματα δικά σας:

2004
(ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 76,5% ΑΠΟΧΗ: 23,5%)
ΝΔ 45,36% 166 έδρες 3.359.682 ψήφοι
ΠΑΣΟΚ 40,55% 116 έδρες 3.003.275 ψήφοι

2007
(ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 74,15% ΑΠΟΧΗ: 25,85%)
ΝΔ 41,83% 152 έδρες 2.995.321 ψήφοι
ΠΑΣΟΚ 38,10% 102 έδρες 2.727.702 ψήφοι

2009
(ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 70,92% ΑΠΟΧΗ: 29,08%)
ΝΔ 33,48% 91 έδρες 2.295.967 ψήφοι
ΠΑΣΟΚ 43,92% 160 έδρες 3.012.373 ψήφοι


Περισσότερα...

Πρώτα να κάνουμε αυτοκριτική...

Πρώτα να κάνουμε αυτοκριτική και μετά να τα βάζουμε με άλλους. Δημοκρατία έχουμε ή Διαμαρτυρία (=ασυδοσία);
από ένα φίλο και πρώην συνάδελφο

Δεν υπάρχει αμφιβολία έχουμε καταντήσει αστείοι και δεν με ενδιαφέρει που έχουμε γίνει αστείοι διεθνώς με ενοχλεί που ακόμη και εμείς οι ίδιοι πλέον δεν μας έχουμε καμία εμπιστοσύνη ...αν το καλοσκεφτείς είναι δραματική η κατάσταση όταν δεν μπορείς και να θες να πάρεις στα σοβαρά τον εαυτό σου...


Περισσότερα...

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

Αποκαθήλωση Θρησκευτικών Συμβόλων

Όσοι πιστοί προσέλθετε...


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ
ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Περισσότερα...

Επτά Μέτρα Ψαλιδίσματος δαπανών προωθεί το ΥΠΕΘΑ

από http://radar-gr.blogspot.com/

1.Περιστολή οδοιπορικών
Περιστολή των οδοιπορικών εξόδων εσωτερικού και εξωτερικού. Περιορισμός κατά 50% των απαιτήσεων για συμμετοχή σε συσκέψεις ή προετοιμασία συσκέψεων, κυρίως για τη διοργάνωση ασκήσεων. Η κάλυψη των απαιτήσεων θα γίνεται με tele-conference ή με e-mail. Αναστολή διασταυρωτικών επισκέψεων. Μείωση κατά 50% της συμμετοχής σε συναντήσεις του ΝΑΤΟ W.G. Η ελληνική εκπροσώπηση θα γίνεται από στελέχη που υπηρετούν στις Βρυξέλλες.


Περισσότερα...

Βερύκιος (no comments !!!!)Θαυμάστε στο παραπάνω βιντεο με τον Βερύκιο, αντικειμενική δημοσιογραφία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης για υπεύθυνη πληροφόρηση του κόσμου.
Αναλογιστείτε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος πληρώνεται από εμάς, όταν προβαίνουμε στην αγορά των εντύπων όπου "αρθρογραφεί" ή όταν συντονίζουμε την τηλεόρασή μας στο τηλεοπτικό κανάλι που παρουσιάζεται.
Θεωρεί ότι περίπου "άρχει" του ΥΠΕΘΑ επειδή του ανατέθηκε κάποια στιγμή να καλύπτει το ρεπορτάζ του χώρου. Προφανώς συνεπικουρούμενος από υψηλά ιστάμενους οι οποίοι υποθέτω διαρρέοντας "πληροφορίες" (ρουσφετάκια, διευκολύνσεις και όχι μόνο) εξασφαλίζουν την υποστήριξη των ΜΜΕ και επομένως πόντους στη διεκδίκηση των ύπατων αξιωμάτων και θέσεων. Προσέξτε στο βίντεο πως αποκαλεί τον Αρχηγό! (Γιάγκοοοοοοο, στη σέντρα όλοι). Επίσης την έπαρση που τον διακατέχει (Θα τους φάω όλους!)
Δυστυχώς η λέξη κατάντια είναι μάλλον φτωχή για να περιγράψει την ισχύουσα κατάσταση.
Όσο δε αφορά στην επιχειρηματολογία του (στο παραπάνω βίντεο) τι να πεί κανείς; Πόσο χαμηλά θα πρέπει να κατεβείς για να του απαντήσεις; Και τελικά τι; Να του τονίσεις τα αυτονόητα, που θα έπρεπε κανονικά να αποτελούν τη βάση για μια υποτιθέμενη συζήτηση μαζί του;


Περισσότερα...

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

Τελικά θα ισχύσουν ή όχι τα αφορολόγητα ποσά  22.000 (12.000+10.000) για τρίτεκνους και 1.000 € για κάθε παιδί πάνω από 3 όπως ίσχυε;
Μήπως θα πρέπει να ισχύσει και μια ανάλογη ρύμιση για τα τέλη κυκλοφορίας ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν πάνω από 2.000 κυβ. ΙΧ, δεδομένου των πολυάριθμων μελών της οικογένειας;


Περισσότερα...

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

από armyalert.blogspot.com


Περισσότερα...

ΑΝ Ο ΝΩΕ ΗΤΑΝ EΛΛΗΝΑΣ

Ο Κύριος φανερώθηκε στον Νώε και του είπε:
«Σ' ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω όλη τη γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα.. Αλλά εσύ θέλω να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη γη. Σε προστάζω να χτίσεις μια κιβωτό».


Περισσότερα...

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (Α.Τ.Ε.) - ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

Γιατί η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (Α.Τ.Ε.) τις επιδοτήσεις των αγροτών τις "κρατεί" από 19 Δεκ. 2009 (και όχι μόνο 1 ημέρα) σαν λογιστικό ποσό και όχι σαν διαθέσιμο; Λεφτά των αγροτών δεν ειναι;


Περισσότερα...

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ REALNEWS.......
Θέμα: Επιδόματα αξιωματικών
Προς: p.karvounopoulos@realnews.gr
Ημερομηνία: Δευτέρα, 18 Ιανουάριος 2010, 1:05


Κύριε Καρβουνόπουλε,

με έκπληξη διάβασα εγώ και άλλοι συνάδελφοί μου, Αξιωματικοί του Στρατού, το άρθρο σας στη REAL NEWS της Κυριακής 17 Ιαν 2009, στο οποίο αν μη τι άλλο επιτίθεστε εναντίον των στρατιωτικών. Ίσως θα θέλατε να κλέψετε τη δόξα και την πρωτοκαθεδρία άλλου συναδέλφου σας, ο οποίος ειδικεύεται στις αήθεις επιθέσεις εναντίον των Αξιωματικών (αναφέρω μερικές για να καταλάβετε σε ποιον αναφέρομαι: μερικές εκατοντάδες ευρώ ως επίδομα στολών, λευκές απεργίες, κλπ.).


Περισσότερα...

ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΑΛΑΙΑ (4-12-2007) ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (Αρ. Πρωτ. Ερωτήσεων: 2783) ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ/ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.
http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=5940440 ΚΑΙ ΕΔΩ
http://www.idimaras.gr/Default.aspx?tabid=811&ctl=Details&mid=1480&ItemID=3534

ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΨΑΞΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ....


Περισσότερα...